Info

Welkom op mijn vernieuwde website.

Mijn naam is Sandra Mensert en ben geboren in Doetinchem. Ik woon al sind 1991 samen met mijn vriend, en sinds 2001 is daar een eerste zoon en in 2004 een tweede zoon bijgekomen.

Ik ben begonnen met de verkoop van de Originele Pandora. Helaas ben ik genoodzaakt om daar mee te stoppen en alles wat ik daar nog van heb is echt het laatste. op = op jammer genoeg.

Maar dat is gelukkig niet het eenigste wat ik verkoop. In tussen tijd ben ik officieel dealer geworden van de Piccolo. Dit is een kleinere versie van de Pandora en het zusje van de Amora. Te dragen voor jong en oud, en vanaf € 4,50 tot  €29.90 per bedel.

En sinds een klein jaar ben ik ook officieel dealer van de nieuwste trend “Quoins” Echt een must have van 2011/2012.

Uiteraard voor de gene die mij al langer kennen, zit ik ook nog steeds in de Parfum. De heerlijke geuren van FM die wil je echt niet missen, en zeker voor die prijs niet. Je mag altijd langs komen om ze te komen testen, we hebben momenteel meer dan 150 verschillende geuren, mocht je ze niet allemaal tegelijk kunnen testen, mag je ook een map met testers lenen om ze thuis met vrienden en buren uit te testen. Ook is het de mogelijkheid dat ik gezellig op een avond bij je langs om voor een leuke Parfum Party, uiteraard krijg je dan een als gastvrouw een kado.

Dat was het in grote lijnen, maar verder heb ik elke keer weer wat nieuws.

Nu bijvoorbeeld de Slap on Watches, erg leuk om afwisselend te dragen. En de parelarmbandjes, maar ook stalen armbanden voor man en vrouw.

En het nieuwste de Drukkers, dit zijn lederen armbanden waar je op de enkele armbanden 3 verschillende drukknoopjes op kan plaatsen.

Je ziet wel

Sampy’s Jewelry, meer dan alléén sieraden!

Veel plezier in mijn webshop.

Groet,
Sandra Mensert

Leave a Reply